https://www.annemariegeleijnse.nl/images/page/img_196.jpg

• Artikelen gepubliceerd in o.a: Vrij Nederland, Het Parool, Trouw, De Volkskrant, Psychologie Magazine, De Correspondent, Intermediair/PW; Intermediair Jaarboek; Hypothese (NWO-blad voor de wetenschap); De Journalist (NVJ-vakblad); VNG-magazine (Vereniging Nederlandse Gemeenten); Werf&, (vakblad arbeidsmarktcommunicatie); BN/De Stem; Binnenlands Bestuur; QPQ (glossy over sociaal ondernemen), Bouillon, Kassa Magazine, Waterforum, Krant van de Aarde, Max Magazine, Zin, CNV vakmensen, NaSchool (AOB).


• Conceptontwikkeling, productiebegeleiding en het schrijven van diverse producties (jaarverslagen, personeelsbladen, boeken, websites, etc.) voor o.a.: Sanquin, stichting voor de bloedvoorziening; VNG realisatie (voorheen KING), Vereniging van Nederlandse Banken, Stichting 400 jaar Nederland-Japan, Wemos, ministerie van LNV; Homestart; Visio; GGD Nederland; Concern; Bankgiroloterij; Postcodeloterij; Erasmus MC; Brentano Amstelveen (ouderenzorg); Amsterdams Steunpunt Wonen; Nederlandse Centrum voor Beroepsziekten (NCvB); Start Foundation.


. Mentor FLA. Vanuit de FLA begeleid ik startende journalisten.

. Sinds 2015 ben ik eindredacteur van het Jaarboek Onderzoeksjournalistiek van de VVOJ.

. Co-hoofdredacteur van Waterforum Online
Tot begin 2017 naakte ik met een klein redactieteam  wekelijks de digitale nieuwsbrief van Waterforum, een vakblad in de watersector. Ik verzorgde de selectie van het nieuws, deed aan eigen nieuwsgaring, werkte deels zelf nieuwsberichten uit en zet verhalen uit bij freelancers. De artikelen plaatste ik in het CMS-systeem op de site. Een belangrijk speerpunt was het uitbouwen van de contacten op social media.
Daarnaast leverde ik input en artikelen voor het magazine.Klik linksboven op de tab WERK voor een selectie artikelen van mijn hand