http://www.annemariegeleijnse.nl/images/page/img_196.jpg

• Artikelen gepubliceerd in o.a: Vrij Nederland, Het Parool, Trouw, De Volkskrant, Intermediair/PW; Intermediair Jaarboek; Hypothese (NWO-blad voor de wetenschap); De Journalist (NVJ-vakblad); VNG-magazine (Vereniging Nederlandse Gemeenten); Werf&, (vakblad arbeidsmarktcommunicatie); BN/De Stem; Binnenlands Bestuur; QPQ (glossy over sociaal ondernemen), Bouillon, Kassa Magazine, Waterforum, Krant van de Aarde, Max Magazine, Zin.


• Conceptontwikkeling, productiebegeleiding en het schrijven van diverse producties (jaarverslagen, personeelsbladen, boeken, websites, etc.) voor o.a.: Sanquin, stichting voor de bloedvoorziening; Stichting 400 jaar Nederland-Japan, Wemos, ministerie van LNV; Homestart; Visio; GGD Nederland; Concern; Bankgiroloterij; Postcodeloterij; Erasmus MC; Brentano Amstelveen (ouderenzorg); Amsterdams Steunpunt Wonen; Nederlandse Centrum voor Beroepsziekten (NCvB); Start Foundation.


. Mentor FLA. Vanuit de FLA begeleid ik startende journalisten.

. Eindredacteur van het Jaarboek Onderzoeksjournalistiek van de VVOJ.

. Co-hoofdredacteur van Waterforum Online
In een klein redactieteam maken we wekelijks de digitale nieuwsbrief van Waterforum, een vakblad in de watersector. Ik verzorg de selectie van het nieuws, doe aan eigen nieuwsgaring, werk deels zelf nieuwsberichten uit en zet verhalen uit bij freelancers. De artikelen plaats ik in het CMS-systeem op de site. Een belangrijk speerpunt is het uitbouwen van de contacten op social media.
Daarnaast lever ik input en artikelen voor het magazine.Klik linksboven op de tab WERK voor een selectie artikelen van mijn hand